Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل ارتش در نشست تربیتی فرماندهان مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان " گام دوم – آماد گی برای ظهور " با تاکید بر اینکه مسئولیت‌ سنگین تربیت افسران و درجه داران منتظرِ ظهور برعهده فرماندهان مراکز آموزشی است، گفت: نقطه عطف بیانیه گام دوم انقلاب، آمادگی برای ظهور است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست تربیتی فرماندهان مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان " گام دوم – آماد گی برای ظهور " که صبح امروز در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: این همایش مهمترین همایش ۵ساله فرماندهی بنده است که اگر درست به اهدافش برسد یک نقطه بسیار مهم در تاریخ ارتش و بلکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نقطه عطف بیانیه گام دوم آمادگی برای ظهور است، همه جهان و همه عالم مخاطب این فرمان است، ولی اولین کسانی که باید بیانیه گام دوم انقلاب را دنبال کنند نیروهای مسلح هستند که تحت فرماندهی مستقیم و بی واسطه فرماندهی معظم کل قوا قرار دارند.
امیر سرلشکر موسوی اضافه کرد: اقدامات زیادی باید در راستای اجرای این فرمان در ارتش صورت بگیرد که یکی از  مهمترین آن‌ها، تربیت افسران و درجه‌داران شایسته، آماده و مستحق ظهور است که ارتش در این صورت ارتشِ آماده ظهور است.
 وی خطاب به فرماندهان مراکز آموزشی تصریح کرد: تربیت افسران و درجه‌داران شایسته ظهور، شرط لازم آمادگی ارتش برای ظهور است و وظیفه تربیت و آموزش چنین افسرانی از وظایف شما فرماندهان مراکز آموزشی است.
فرمانده کل ارتش با اشاره به الگوپذیری درجه‌داران و افسران از فرماندهان خود گفت: این جمع یکی از مهم‌ترین، سنگین ترین، حساس ترین و تعیین‌کننده‌ترین  مسئولیت‌ها و وظایف را برعهده دارند و آن تربیت افسران و درجه داران منتظرِ ظهور است.
 وی خاطرنشان کرد: شما سوزن‌بان تغییر ریل هستید که تعیین می کنید قطار ارتش در آینده به کدام ایستگاه یا به سمت کدام هدف حرکت کند. فکر تربیت افسر و درجه دار منتظر ظهور باید دغدغه همه در هر لحظه باشد. باید دائماً به این فکر کنید که اگر این جمعه همان جمعه باشد که منتظر آن هستیم، آیا ما در ارتش حضرت امام عصر پذیرفته خواهیم شد و چه جایگاهی در آن داریم؟ آموزش ها و رفتار و منش ما باید منطبق بر این تفکر باشد که اگر این درجه دار و افسر در ارتش حضرت امام عصر(عج) پذیرفته نشود حسرت و عدم حسرت و عذاب این عدم پذیرش تا ابد با ما خواهد بود.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه "ولایت مداری و ولایت محوری"، "نهادینه کردن ارزش‌های معنوی و اخلاقی"، "اتکای ویژه بر ارتقای توانمندی‌ها و دانایی‌ها"، "توجه ویژه به علم و پژوهش و تربیت جسم" از جمله الزامات آمادگی برای ظهور است گفت: شما به عنوان فرماندهان فرمانده تربیت کن و پرورش دهنده استخوان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران باید بیش از هر کسی سواد  و درک رسانه‌ای داشته باشید که هیچگاه فریب مافیای رسانه‌ای دشمنان را نخورید.
وی افزود: فرماندهان دانشگاه‌های افسری و مراکز درجه داری باید در سواد رسانه‌ای به اجتهاد برسند و درجه‌داران و افسران خود را نیز اینگونه تربیت کنند تا حق و باطل و راست و دروغ را تشخیص دهند.
فرمانده کل ارتش در پایان "مدیریت بر معیشت و اقتصاد خود و خانواده"، "ساده زیستی" و  "باخبر بودن از زیر دستان را از دیگر الزامات آمادگی برای ظهور دانست و تصریح کرد:کارکنان ارتش باید علاوه بر الگو بودن، ارائه الگو کنند، چرا که هیچ جایی مستعدتر و آماده‌تر از ارتش برای الگو شدن و الگو ارائه کردن نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ارتش جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی ایران تربیت افسران و درجه داران ارتش جمهوری اسلامی ایران فرماندهان مراکز آموزشی آمادگی برای ظهور فرمانده کل ارتش بیانیه گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه تحقیقات آب، برای هفته جاری (۹ تا ۱۴ اردیبهشت) وقوع بارش‌ها در غرب، جنوب غرب و بخش‌هایی از مرکز و شرق کشور پیش‌بینی می‌شود. در این مناطق، مقادیر تجمعی بارش ۷۵-۵۰ میلی‌متر پیش‌بینی‌شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه ۱ کشور، حوضه آبریز خلیج‌فارس و دریای عمان با مقدار میانگین ۳۰.۴ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۲۷.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه کشور در هفته جاری خواهد بود.

همچنین حوضه آبریز دریای خزر با مقدار میانگین ۶.۳ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۵۰.۸ میلی‌متر کم باران تر ین حوضه درجه ۱ کشور است.

از میان حوضه‌های درجه ۲ کشور، حوضه‌ی مند، کاریان و خنج با متوسط بارش ۴۵.۵ میلی‌متر و بیشینه بارش ۱۲۷.۷ میلی‌متر و کارون بزرگ با مقدار میانگین ۳۵.۹ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۱۱.۲ میلی‌متر و کرخه با مقدار میانگین ۴۰.۵ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۸۲.۳ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور هستند.

از میان استان‌های کشور، استان‌های غرب و جنوب غربی کشور با بارش تجمعی معادل ۷۵-۵۰ میلی‌متر در هفته جاری پر بارش‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.

کد خبر 6091110 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وعده صادق نقطه عطف و روزنه امید در دنیا ایجاد کرد
  • سربازان زن صهیونیست به دلیل امتناع از حضور در جنگ در معرض بدرفتاری قرار دارند
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما برای انعکاس عملیات وعده صادق
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • فرمانده سپاه تهران با فرمانده کل ارتش دیدار کرد
  • هفته پر بارش برای حوضه‌ی مند،کاریان و خنج